sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Vipinää kintuissa

Anskun lapsitrio eli Fiona, Fanny ja Ferrari on ehtinyt jo 9 ja puolen viikon ikään ja pienistä jaloista löytyy vipinää kuten tämänikäisillä kuuluukin olla. Leikitään leluilla, riehutaan, välillä otetaan pitkät päikkärit ja osataan kavuta jo kiipeilypuun ylimmälle tasolle. Kaikki pennut ovat reippaita, sosiaalisia ja seurallisia :) Ensimmäinen rokotus on annettu ja kaikki läpäisivät myös ensimmäisen eläinlääkärintarkistuksen moitteettomasti.

Fiona on pesueen kaunotar, jolla on edelleen aivan ihastuttava väri, hienot täplät, kaunis ilme sekä erittäin lyhyt rotumääritelmän mukainen turkinlaatu. Fanny taasen on vanttera kuin mikä, lähestyen jopa brittikissan tyyppiä. Tänään suustani lipsahti ensinäkemältä: "mikä tantta!" No, nätä tanttoja tarvitaan eurooppalaisen kasvatuksessa ajoittain, jotta kissojen koko ei pääse pienenemään. Fanny siis jatkanee emojensa linjaa kasvatuksessa. Ferrari on kiiltävässä mustuudessaan vaikuttava ilmestys, tuttuni tietävät kuinka fanitan mustia kissoja :)

Ferrari-poika etsii vielä vielä omaa rakastavaa kotiaan, mutta eiköhän sellainen löydy tälle leikkisälle ja lempeälle sylikissanalulle :) Ferrari tapasi männäviikolla papin, joka oli todennut että sehän on kuin pappi liperit kaulassaan! Noiden "lipereiden" eli valkoisen kaulapilkun takia Ferrari odottaa kotia jolla ei ole kiinnostusta näyttelyihin, vaan ihan vain sulostuttamaan tulevan perheensä arkipäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti