maanantai 3. kesäkuuta 2013

Neppiksen nappulat täyttivät 5 viikkoa

Neppiksen vauvakatras kehittyy niinkuin pitääkin. Reilu viikko sitten tehtiin ensimmäiset pesän ulkopuoliset retket ja nyt pesä on jo hyljätty kokonaan! Itse asiassa koko pentuhuone - pesue on on ottanut uudeksi tukikohdakseen olohuoneen nurkkaan laitetun lampaantaljan. Siinä on mukava köllötellä emon hoivattavana silloin, kun tutkimusretkien jälkeen alkaa väsyttää. Kaikki pienokaiset osaavat jo syödä kiinteää ruokaa, ja raksut näyttäisivät olevan suosikkeja ainakin tällä hetkellä. Hiekkis on löydetty ja sitä osataan käyttää.

Pennut ovat saaneet omat lempinimet. Sinitabby poika on Manu, sinihopeatabby poika on Vertti, sinikilpikonnatabby tyttö on Miiru ja sinikilpikonnahopeatabby on Vilkku. Vilkulla on cremen värinen hännänpää, joka on näyttäää hälytysvilkulta kisun touhottaessa häntä pystyssä :) Kaikki vaikuttavat uteliailta ja reippailta kisunaluilta.

Varsin sieviltä näyttävät myös jokainen! Hienot värit: tytöillä paljon cremeä kilpikonnaväriä ja hopeat ovat selvästi hopeita. Yllättävän mukavat tabbykuvionnitkin löytyy kyljistä. Neppis on ollut hyvä emo ja kaverikisu Napsu on hyväksynyt tulokkaat hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti