keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Nappulat läpäisivät kaikki tarkastukset :)

Neppiksen nappuloilla oli eilen jännittävä päivä. Ensin oli vuorossa elämän ensimmäinen retki kodin ulkopuolelle eli eläinlääkärin tarkistukseen. Matkalla kuljetuskopasta kuului hiukan vikinää, mutta eläinlääkärin käsittelyssä kaikki käyttäytyivät reippaasti. Ja mikä parasta: kaikki todettiin terveiksi siltä osin mitä tämänikäisistä pennuista voi tutkia!

Kotiin palattua oli vuorossa tarkkojen silmäparien ulkomuototarkastelu :) Kokenut kasvattaja ja erittäin kokenut kasvattaja (nappuloiden iskän Robinin kasvattaja) totesivat, että kauniita ovat ja aivan ihanaluonteisia. Kaikki nappulat kiipesivät muitta mutkitta vieraiden ihmisten syliin leikkimään. Turkin värit ja kuvioinnit ovat edelleen hienoja. Hopeaväriset pennut ovat puhtaan hopeita, mikä ei usein ole mitenkään itsestäänselvää varsinkaan näin harvinaisille hopeaväreille. Päivän tarkastelujen loppuarvosana on vähintään kiitettävä, jopa lähes täysi kymppi :)

Nappuloista sinitabby poika Manu etsii vielä omaa rakastavaa kotiaan. Manusta joku saa itselleen reipasluonteisen ja lämminsydämmisen lemmikin (ja halutessaan näyttelykissankin), joten odotamme yhteydenottoa siltä oikealta perheeltä vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti